0
Nema bora ni ljeti!
Na odmor ponesite masku s pčelinjim otrovom
Kupi ovdje
Kolagen
Zamjena kolagena sa samo nekoliko kapi dnevno
Kupi ovdje
Veganska kozmetika
Tajna pomlađivanja leži u otrovu koprive
Kupi ovdje
Bez umjetnih mirisa     |     Prirodna kozmetika     |     Održivo pakiranje     |     Proizvedeno u Velikoj Britaniji     |     Organski sastojci     |     Linija proizvoda za vegane

O kozmetici Heaven & Deborah Mitchell

Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell sastoji se od niza luksuznih, prirodnih proizvoda za njegu kože. Organski sastojci u proizvodima koriste snagu prirode i u savršenom su skladu s najnovijim otkrićima kozmetičke tehnologije. Jedan od najpoznatijih proizvoda je maska ​​s pčelinjim otrovom koja sadrži patentirani ABEETOXIN® i danas se smatra prirodnom alternativom botulinum toksinu. Deborah je nedavno dobila i posebnu nagradu od kraljice Camille. “Iako nisam od onih koji odaju tajne svojih klijenata, naširoko se priča o mojoj povezanosti s engleskom kraljevskom obitelji,” objašnjava Deborah, “a ova posebna čast služi kao zahvala.
Saznaj više

Zašto vjerujemo u organsku i vegansku kozmetiku?


Danas na policama drogerija možemo pronaći učinkovite proizvode za njegu kože, ali često ne shvaćamo da i ti proizvodi mogu unijeti kemikalije u tijelo.

Kozmetika Heaven by Deborah Mitchell sadrži prirodne, organske sastojke. Posebna Heaven linija veganske kozmetike također se temelji na organskim sastojcima, ali ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.
Saznaj više

Budite obavješteni o Heaven novostima i ostvarite 10% popusta na prvu narudžbu!

Prijavite se na naš newsletter.

Imate pitanje? Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku! Izaberite način komunikacije:
Košarica
Nemate proizvoda u košarici.
Napravite korisnički račun
Posjetom i korištenjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitaj više. U redu